Mijn werknemer is ziek. Hoe verder?

Zieke werknemer

U bent op naar een professionele partner die u ondersteunt bij de begeleiding van uw zieke werknemers? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Onze organisatie is klein en wendbaar. Hierdoor kennen wij u als opdrachtgever persoonlijk, en komen we snel tot een oplossing voor uw problemen.

Vanzelfsprekend werken we volgens de regelgeving in de Wet Verbetering Poortwachter.

Waarom u kiest voor onze dienstverlening

Wij zetten al jarenlang onze kennis en ervaring in voor innovatieve programma’s en diensten rondom werk en gezondheid.

Zo verzorgen we regelmatig trainingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen, in presentaties of nascholingsdagen.

Ook treden we op als experts bij congressen en verzorgen lezingen.

U beschikt dan ook over een professionele partner die rondom verzuim en re-integratie trajecten praktisch met u meedenkt.

Onze professionals

Onze professionals zetten zich in vanuit een sterke betrokkenheid. Wij werken namelijk met arbeidsdeskundigen, psychologen en re-integratieadviseurs die zelf een kwetsbare gezondheid hebben.

Vanuit die achtergrond geven we net dat beetje extra in onze dienstverlening; wij weten als geen ander hoe het is om te leven en werken met een (chronische) aandoening.

Bij ons kunt u terecht voor

Re-integratie 1e en 2e spoor
Coaching bij ziekte
Loopbaanbegeleiding
Ervaringsdeskundig ontwikkeltraject
Download onze folder

“Ik heb het hele 2e spoor traject als positief ervaren en heb me altijd heel erg ondersteund gevoeld door Centrum Chronisch Ziek & Werk. Het is gewoon super fijn om begeleid te worden door iemand die oprecht begrijpt wat het is om ineens iets te krijgen waardoor je je loopbaan anders moet gaan inrichten.”

Nickey Deckers | Administratief Procesondersteuner Werkbedrijf Gemeente

“Op eigen initiatief heb ik contact gezocht en ik voelde me erg gesteund. Ik kreeg inzicht in hoe ik mijn leven tot nu toe ingericht had en wat ik wenselijk zou vinden, rekening houdend met de gezondheidsklachten. Ik ben erg tevreden over het verloop en de wijze van begeleiding, doordat ik me snel vertrouwd voelde.”

Lia de Bekker | Pedagogisch Medewerkster Revalidatiecentrum

Belangstelling of meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op!