Ontdek je talent

WAT DOEN WE?

Door middel van de module ontdek je talent ondersteunen wij je om de regie in jouw werk in eigen handen te nemen én nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Je maakt in het traject professionele testen en verschillende opdrachten.

In combinatie met onze coachingsgesprekken krijg je hiermee inzicht in het toekomstperspectief van jouw werk, competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Jouw vragen, kansen en persoonlijke kwaliteiten staan centraal. We houden uiteraard rekening met je gezondheid.

JE KRIJGT ANTWOORDEN OP VRAGEN ALS

  • Welk werk past bij me, nu ik ziek ben en klachten heb?
  • Hoe kan ik mijn werk aanpassen, zodat ik dit ook met mijn ziekte kan blijven doen?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten in werk en in welk werk kan ik die het beste gebruiken?
  • Hoe kan ik mijn ziekte en werk gaan combineren, en wat heb ik daarvoor nodig?
  • Wat zijn voor mij de belangrijkste zaken in mijn werk?
  • Welke beroepen en opleidingen passen bij mij?

BEGELEIDING ONLINE

Het is mogelijk om je online te begeleiden. Dit is plaats en tijdonafhankelijk. Reistijd en reiskosten vervallen en je maakt hier tijd voor vrij op het moment dat dit voor je uitkomt.

Voor mensen met gezondheidsklachten is dit vaak heel belangrijk omdat ze wisselend zijn in energie.

BEGELEIDING DOOR LOOPBAANADVISEURS DIE ZELF ‘ZIEK ZIJN’

Wij weten uit ervaring dat er veel op je afkomt als je ziek bent. Onze loopbaanadviseurs hebben een kwetsbare gezondheid en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches, NOLOC.

Vanuit die achtergrond geven we net dat beetje extra in onze dienstverlening; wij weten als geen ander hoe het is om te leven en werken met een (chronische) aandoening.

Wij kennen de valkuilen maar ook de mogelijkheden en onderscheiden ons door onze betrokkenheid en persoonlijke ervaringen.

Download onze folder ontdek je talent

“Ik werd erg goed geholpen bij het ontdekken van mijn competenties en interesses op het werkval. Dit aan de hand van verschillende professionele en goed opgezette testen. De coach van centrum Ziek & Werk is prettig in de omgang.”

Nik van den Brink | Lector Hogeschool

“Centrum Ziek & Werk was een goede keuze. Ze hebben me verschillende nuttige inzichten en handvaten gegeven om verder te komen met mijn ambities en carrière. Ik kan ze zeker aanbevelen mocht je op zoek zijn naar loopbaanadvies.”

Tizanio de Stefani | Product Informatie Specialist

“Ik leerde Centrum Ziek & Werk kennen toen ik een loopbaanadvies nodig had. Ons eerste contact aan de telefoon voelde al goed. De coach was een mensenmens met een goed inlevingsvermogen. Ik heb een uitgebreid verslag met uitleg en advies gekregen, waar ik verder mee kan!”

Patricia Schuurman | Leerkracht Basisonderwijs

Belangstelling of meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op!