Loopbaanbegeleiding

Wat doen we?

Met loopbaanbegeleiding ondersteunen wij u om de regie in uw werk in eigen handen te nemen én nieuwe mogelijkheden te ontdekken. U maakt in het traject professionele testen en verschillende opdrachten. In combinatie met onze coachingsgesprekken, krijgt u hiermee inzicht  in het toekomstperspectief van uw werk, competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Uw vragen, kansen en persoonlijke kwaliteiten staan centraal. We houden uiteraard rekening met uw gezondheid.

U krijgt antwoorden op vragen als

  • Welk werk past bij me, nu ik ziek ben en klachten heb?
  • Hoe kan ik mijn werk aanpassen, zodat ik dit ook met mijn ziekte kan blijven doen?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten in werk en in welk werk kan ik die het beste gebruiken?
  • Hoe kan ik mijn ziekte en werk gaan combineren, en wat heb ik daarvoor nodig?
  • Wat zijn voor mij de belangrijkste zaken in mijn werk?
  • Welke beroepen en opleidingen passen bij mij?

Begeleiding online

Het is mogelijk om u online te begeleiden. Dit is is plaats en tijdonafhankelijk. Reistijd en reiskosten vervallen en u maakt hier tijd voor vrij op het moment dat dit voor u uitkomt. Voor mensen met gezondheidsklachten is dit prettig.

Professioneel

Onze coaches  hebben gezondheidsklachten en combineren de kennis van een passende HBO of WO opleiding en werkervaring met de kracht van ervaringskennis. Daarnaast volgden zij met succes de post HBO opleiding ‘Ervaringsdeskundig coach.’

Zij kennen dus de valkuilen maar weten ook uit eigen ervaring wat mensen nodig hebben om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Want zeker bij psychische, fysieke en emotioneel complexe problematiek geven mensen vaak aan dat ze zich niet echt begrepen voelen, waardoor een proces richting werk en herstel vastloopt.

Download onze folder Loopbaanbegeleiding

“Ik werd erg goed geholpen bij het ontdekken van mijn competenties en interesses op het werkval. Dit aan de hand van verschillende professionele en goed opgezette testen. De coach van centrum Ziek & Werk is prettig in de omgang.”

Nik van den Brink | Lector Hogeschool

“Centrum Ziek & Werk was een goede keuze. Ze hebben me verschillende nuttige inzichten en handvaten gegeven om verder te komen met mijn ambities en carrière. Ik kan ze zeker aanbevelen mocht je op zoek zijn naar loopbaanadvies.”

Tizanio de Stefani | Product Informatie Specialist

“Ik leerde Centrum Ziek & Werk kennen toen ik een loopbaanadvies nodig had. Ons eerste contact aan de telefoon voelde al goed. De coach was een mensenmens met een goed inlevingsvermogen. Ik heb een uitgebreid verslag met uitleg en advies gekregen, waar ik verder mee kan!”

Patricia Schuurman | Leerkracht Basisonderwijs

Belangstelling of meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op!