Ik ben ziek thuis, wat nu?

Wie bent u?

U bent of dreigt door een kwetsbare gezondheid uit te vallen in uw werk. U wil re-integreren binnen of buiten uw bedrijf, of u zoekt coaching bij uw gezondheidsklachten. Er zijn duizenden bureaus die begeleiding bieden. Waarom zou u voor ons kiezen? Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid en door onze persoonlijke ervaringen.

Waarom ons?

Wij zijn een kleinschalige stichting en kiezen ervoor om onze organisatie klein te houden. Wij kennen iedereen persoonlijk, niet alleen ons personeel, maar ook onze klanten. Wij weten uit ervaring dat de begeleiding naar of het behouden van passend werk bij gezondheidsklachten niet eenvoudig is.

En wie doet dat beter dan professionals die ervaren zijn in dit werkveld, en zelf ook een kwetsbare gezondheid hebben? Wij kennen de valkuilen maar ook de mogelijkheden. Wij bieden maatwerk, een flexibele én persoonlijke aanpak.

De coaches

Onze professionals zetten zich in vanuit deze sterke betrokkenheid. Wij werken namelijk met arbeidsdeskundigen, psychologen en re-integratieadviseurs die zelf een kwetsbare gezondheid hebben. Vanuit die achtergrond geven we net dat beetje extra in onze dienstverlening; wij weten als geen ander hoe het is om te leven en werken met een (chronische) aandoening.

Onze specialisatie

Inzet van ervaringsdeskundigheid, in relatie tot werk. Wij begeleiden mensen met chronische aandoeningen als reuma, MS en epilepsie en niet-chronische aandoeningen. Daarnaast ondersteunen we mensen met een psychische kwetsbaarheid, zoals een angststoornis en een burn out.

Bij ons kunt u terecht voor

Re-integratie 1e en 2e spoor
Coaching bij ziekte
Loopbaanbegeleiding
Training ervaringsdeskundige coach
Download onze folder

Het re-integratie traject was best pittig en intensief in een periode waarbij je druk bent met de veranderende werkelijkheid die een ziekte met zich meebrengt. Zij zijn (ervaring) deskundig wat betekende dat ik reële adviezen kreeg, ook omdat zij persoonlijk inzicht hebben m.b.t. ziek worden en de stres en onzekerheid die dit met zich meebrengt kennen.

Nicole Wijnands | Verpleegkundige GGZ

“Zij weten welke invloed een (chronisch) ziekte kan hebben op het persoonlijk functioneren binnen het werk en je privé leven. Ik werd aan het denken gezet hoe ik hiermee om zou kunnen gaan en werd uitgedaagd meerdere wegen naar Rome onderzoeken, en mijn inzicht in mezelf en mijn mogelijkheden te vergroten.”

Saskia Elsen | Leerkracht Basisonderwijs

Belangstelling of meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op!