Een van de meest bijzondere onderdelen van onze opleiding tot ervaringsdeskundig professional is het zgn. toetsgesprek. Samen met de deelnemer gaan we dan het portfolio doornemen waar acht maanden heel hard aan gewerkt is . Altijd spannend en een mooi moment van bezinning en reflectie.

Vandaag was Mariska vd Goot met een verpleegkundige achtergrond in de farmacie en medische sector op gesprek. Wat een mooi gesprek en wat een prachtige ontwikkeling heeft zij doorgemaakt. We zouden het liefste iedereen haar portfolio laten lezen maar dat kan natuurlijk niet. Mariska van harte gefeliciteerd met je certificaat en we citeren een aantal momenten uit je portfolio. 🎉 🎈 🎉

“De reis van een mooie vlinder die is terug gekropen in de cocon en stapje voor stapje weer op weg is naar een mooie vlinder te worden”

“Ik vergelijk mezelf met een prachtige vlinder. Ik was een vlinder voordat ik een diagnose kreeg en ging van hot naar her, het kon niet gek genoeg, alles wat op mijn pad kwam nam ik aan. Toen ik de diagnose kreeg ben ik geleidelijk aan terug gekropen als rups in de cocon en daar heb ik een tijdje gezeten. Ik zat volledig in het verzet, het niet accepteren van de ziekte en nog harder en harder gaan vechten om daar uit te komen”

“Het vechten heeft mij niet geholpen, het heeft me nog slechter gemaakt. Door mijn coach Astrid van het bureau chronisch ziek en werk ben ik geleidelijk aan als rups uit de cocon gekropen en beetje voor beetje weer een vlinder geworden. Het was een zwaar traject en ik ben er nog lang niet”

“Ik denk dat ik de juiste persoon ben om mensen hierin te begeleiden, ik weet waar ze tegen aan kunnen lopen en dat het heel normaal is. Dat je schaamte om kan zetten naar trots en dat je stapje voor stapje moet groeien. Soms gaat het mis maar ook daarvan kan je leren en groeien”

Heb je ook belangstelling om de opleiding te volgen? Wil je ook van je kwetsbaarheid je kracht maken? Neem dan contact met ons op via info@cczw.nl of 040 2094245 Dan onderzoeken we samen of dit passend voor je is.