Met veel passie doorlopen deelnemers de opleiding ervaringsdeskundig professional. Op eigen tempo, passend bij wat je met je ziekte aan kan. Maar allemaal met een doel voor ogen, iets extra’s betekenen, met inzet van je persoonlijke ervaringen, voor mensen met een kwetsbare gezondheid.

Mariana Kleiterp, re-integratie coach, gefeliciteerd met je certificaat ervaringsdeskundig professional. Wat ben jij een doorzetter. 🌻

Enkele citaten uit het portfolio van Mariana:

“Na een zoektocht door het internet, zoekende naar andere mensen die dit al deden en hoe ze dit zijn gaan doen, kwam ik Centrum Chronisch Ziek & Werk tegen. Er bestond zelfs een opleiding voor wat ik wilde gaan doen! Ik heb met Robbert gebeld en ik had niet veel overtuiging nodig om me aan te melden. Zo ben ik gekomen om dit ontwikkeltraject te gaan doen.”

“Wat ik zo bijzonder vind aan het werk als re-integratie coach is de openheid waarmee cliënten spreken. Ik merk ook door aan te geven dat je zelf ook door een soortgelijk proces bent heen gegaan, mijn cliënten zich ook open durven te stellen.”

“Ervaringsdeskundigheid maakt een verschil bij het begrijpen wat er nodig is. Zoals dus ruimte geven aan emoties en weten wat er nodig is.”

Heb je belangstelling on de opleiding te volgen? Neem contact met ons op via info@cczw.nl of 040 2094245
Wij vertellen je graag er meer over.