🌟 Word een Ervaringsdeskundig Professional in Chronisch Ziek en Werk!

Ben jij gepassioneerd om anderen te helpen hun weg te vinden in de complexe wereld van chronische ziekten en werk? Wil je jouw eigen ervaringen omzetten in waardevolle kennis en vaardigheden? Dan is onze leergang Ervaringsdeskundig Professional precies wat je nodig hebt!

🌱 Ontwikkel jezelf: Deze leergang biedt jou de unieke kans om je persoonlijke ervaringen om te zetten in professionele vaardigheden. Je leert hoe je jouw eigen verhaal kunt gebruiken om anderen te inspireren, ondersteunen en begeleiden. Je zult jezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de samenleving.

🎓 Leer van experts: Tijdens de leergang krijg je de mogelijkheid om te leren van ervaren experts op het gebied van chronisch ziek en werk. Ze delen hun kennis, inzichten en best practices, zodat jij de meest actuele en relevante informatie krijgt. Je zult waardevolle tools en technieken leren om anderen te ondersteunen bij het vinden van passend werk, het omgaan met uitdagingen en het opbouwen van veerkracht.

🤝 Versterk je netwerk: Naast het leren van experts, krijg je ook de kans om te netwerken met andere deelnemers. Je zult gelijkgestemde individuen ontmoeten die dezelfde passie delen en streven naar een inclusieve arbeidsmarkt voor chronisch zieke mensen. Samen zul je ervaringen delen, van elkaar leren en een waardevol netwerk opbouwen dat je ook na de leergang kunt blijven ondersteunen.

🔔 Maak een verschil: Door deel te nemen aan deze leergang, zul je in staat zijn om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Je zult mensen helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen, nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken en hun potentieel te benutten, ondanks de uitdagingen die ze tegenkomen.

🗓️ Schrijf je nu in: 1 september start er weer een nieuwe groep en er zijn nu nog plekken vrij. Met het certificaat kun je je inschrijven voor het register van ervaringsdeskundigen. je ontvangt dan een korting van 1000 euro.