Vandaag was een spannende dag. We bespraken met José Van Der Waard haar ervaringsdeskundige ontwikkeling aan de hand van het portfolio. Jose heeft ons tijdens dit toetsgesprek van de opleiding laten zien wat het betekent om van je ervaringsdeskundigheid een echte kracht te maken. Nu zetten we haar in het zonnetje. ☀

Jose nogmaals gefeliciteerd met het certificaat van de leergang “ervaringsdeskundig professional”.

Jose: “Bij alle coachingstrajecten de afgelopen periode heb ik zulke mooie en intense momenten met de coachees ervaren. Door mijn openheid en mijn eigen kwetsbaarheid te laten zien op diverse momenten, weet ik een veilige omgeving te creëren waarin de cliënt zich open durft te stellen en daarin gebeurt het. Door mijn ontwikkeling de afgelopen maanden kan ik nog beter en bewuster mijn ervaringsdeskundigheid in zetten en hoop ik daarmee voor mijn cliënten nog meer te kunnen betekenen.”

“Want vanuit die verbinding ontstaat al het andere. Het maakt dat men mij heel dichtbij laat komen, zichzelf durft te laten zien en mij van alles vertelt. En ik durf door te vragen, zodat we bij kerngedachten kunnen komen, ik kan spiegelen op bepaald gedrag. Dat mag ik van ze, ze laten het toe, omdat ze vertrouwen en betrokkenheid bij mij voelen. Dat proces vind ik elke keer heel bijzonder en mooi, want dan gebeurt er iets met mensen. Ze (her)vinden hun kracht en vertrouwen vanuit de verbinding waardoor ze weer stapjes durven te maken.”

Wil jij ook van je kwetsbaarheid je kracht maken, neem dan contact met ons op.

https://lnkd.in/dFKAJYd