Kan ik de training voor ervaringscoach volgen?

Iets voor u?

Heeft u een kwetsbare gezondheid, een passende vooropleiding en werkervaring? En wilt u daarnaast uw eigen ervaringen in uw ziekteproces inzetten in uw vakgebied? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de training voor ervaringsdeskundig coach.

Ervaringsdeskundige trainers

Ons programma kent een aantal bijzondere eigenschappen. Zo is de training ontwikkeld voor én door ervaringsdeskundigen. Daarnaast wordt het gehele programma uitgevoerd door ervaringsdeskundige coaches en trainers.

Wij zijn daarnaast een van de weinige organisaties die zich ook richten op ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid buiten de geestelijke gezondheidszorg.  Hiermee bieden wij dus een uniek programma.

Ervaringen van anderen

Een grote groep enthousiaste deelnemers ging u voor. Want in 2013 startte de eerste deelnemers met deze training. Meer dan 80 deelnemers namen inmiddels deel aan het ontwikkeltraject en wij werkten hierin al samen met meer dan 20 organisaties.

De gemiddelde beoordeling van de deelnemers is een 8,2; een cijfer waar wij met recht trots op zijn.

Download onze folder training

Met veel plezier kijk ik terug op de training. Wat heb ik veel geleerd in de afgelopen maanden. Veel stappen gemaakt op weg van levenservaring naar ervaringsdeskundigheid.

Laura Thurlings | Re-integratie Adviseur

“De training ervaringsdeskundig coach is op een mooi moment in mijn leven gekomen. Het sluit precies aan op mijn opleiding, werkervaring en persoonlijke gezondheidssituatie. Ik ben ontzettend blij met deze kans. Het uitvoeren en schrijven van de opdrachten was bijna therapeutisch voor mij. Het is fijn om mijn eigen ervaringen te kunnen vertalen en anderen te kunnen helpen.

Crissan Rosalia | Coach en Counselor

“Door zorgvuldig opgebouwde stappen tijdens de training ervaringsdeskundig coach te doorlopen, gaf het mij de kans om een geweldige stap vooruit te zetten, zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele ontwikkeling.”

Saskia Vaars | Zelfstandig Lifecoach

“Ik vind dat als je je op de gevoelige markt begeeft als participatiecoach (voor chronisch zieken), de training en het certificaat meerwaarde heeft voor de opdrachtgever. Op deze manier laat je zien dat er sprake is van een zekere basiskwaliteit en dat je als coach getoetst bent en kundig bent gevonden.”

Annelies Rovers | Counselor

Belangstelling of meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op!